Условия за доставка

Доставка на продуктите:

Поръчаните стоки се доставят в цялата страна от куриерска фирма "Еконт експрес" до посочен от клиента адрес или до поискване от офис на куриерската фирма.

·         До поискване от офисите на куриерска фирма "Еконт експрес" в цялата страна - 5.00 лв.

·         До адрес на клиент с куриерска фирма "Еконт експрес" в цялата страна - 7.00 лв.

          Посочените цени за доставка НЕ важат за продукти, които са в промоция - при тях куриерската услуга се поема от купувача.

Офисите на фирма Еконт може да видите тук.

 

ОТВОРИ ПРЕДИ ДА ПЛАТИШ

За спокойствието на своите клиенти www.xhorse-bg.com изпраща пратките с опцията „Отвори преди да платиш”, която Ви дава възможност да проверите получената стока преди да я заплатите, за да се уверите, че всички уточнени параметри по поръчката и общото състояние, са както уговорените.
При наличие на разлики, пратката може да бъде върната, без да се заплаща.

 

Срок на доставка:

В случай, че поръчката бъде направена до 15:00 часа, пратката ще бъде изпратена в същия ден и ще Ви бъде доставена на следващия работен ден или съответно в първия ден за разнос за по-малките населени места.

Трябва да се има предвид, че за всяка поръчка е необходимо технологично време за изпълнение: при необходимост разговор с клиента и уточняване на детайли, пакетиране, подготовка на опис, пратка, товарителница и заявка на куриер. В тази връзка, поръчки направени след 15:00 часа е вероятно да НЕ бъдат получени на следващия работен ден, а на по-следващия.

При наличие на обстоятелства, водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения от него телефон за контакти.

×
×
×
×
×
×
×