VVDI Key Tool - vvdi Mini Obd Tool

Промоция vvdi Mini Obd Tool
Прегледано: 172
410.00лв. 420.00лв.
Спестяваш: 2%
Кол-во:
     

VVDI Key Tool - vvdi Mini Obd Tool

 

 

VVDI Mini OBD адаптер е най-новият инструмент на Xhorse, който е предназначен да работи с VVDI Key Tool Max. Представлява безжичен OBD автомобилен интерфейс, който обезпечава диагностика и регулиране на настройки на автомобила, като паралелно с това предоставя и възможности за програмиране на имобилайзера. Предвидени са и допълнителни функции като корекция на километражи, адаптации и др. VVDI Mini OBD Tool на практика е допълнителен адаптер, който разширява възможностите на VVDI Max Key Tool.

Понастоящем, основна на функция на Mini OBD Tool e възможността за програмиране на имобилайзера.

В процес на разработка са функции по:

  • - програмиране на акумулатора;
  • - корекция на км;
  • - калибриране на ъгъла на кормилото;
  • - Обучение;
  • - Диагностика на автомобила;
  • - Нулиране на грешка за налягането в гумите и др.

 

VVDI Mini OBD Tool може да се използва съвместно с VVDI Key Tool Max за генериране/клониране на транспондери, дистанционни, смарт карти, програмиране на имобилайзера. Основна цел е пакетът от VVDI Mini OBD Tool и VVDI Key Tool Max да предоставят функциите на завършена система, даваща възможност за създаването на ключ и програмирането му в превозното средство в ограничен брой стъпки:

 

Стъпка 1: Прочетете данните за превозното средство (VIN и имобилайзер) чрез OBD, използвайки Mini OBD Tool и Key Tool Max (задължително)

Стъпка 2: Прегледайте информацията за дистанционния и транспондерния чип за автомобила, директно от таблета Key Tool Max. Използвайте тази информация, за да генерирате незабавно вашия чип и ключ.

Стъпка 3: Прегледайте правилния жлеб (на Key Tool Max) за нарязване с Dolphin и и нарежете ключа/перото.

Стъпка 4: Върнете завършения си ключ обратно към автомобила за програмиране на имобилайзера с Mini OBD Tool и Key Tool Max.

Стъпка 5: Готово!

Предвижда се, комплектът за диагностичен софтуер да включва възможност за четене и изчистване на кодове на двигателя, промяна на антиблокиращите спирачни системи, настройване на настройките на TMPS, настройка на производителността на ECM и много други.

 

Гаранция 12 месеца

Напишете отзив

Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Сходни артикули
Етикети:

Бърза поръчка

vvdi Mini Obd Tool × 1 бр.

Цена: 410.00лв.
×
×
×
×
×
×
×